Meilleur prix garanti
Paiement sécurisé
Annulation gratuite
Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst
Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst
 Résidence Casa Regina Residence
Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst
Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst

Residence Propriano - Résidence Casa Regina - Ontvangst


Casa Regina - Appartementen 4 Sterren Op Propriano

Residentie in Propriano op Corsica

Vakantiehuis met uitzicht op zee met uitzicht op de Golf van Propriano


4 sterren accommodatie in residentie bij ProprianoCasa Regina verwelkomt u in zijn 4-sterren accommodatie in Propriano, en biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de golf van Propriano. Beleef een gezinsvriendelijke vakantie in Corsica, en kiezen voor een van onze self-catering accommodatie in Propriano in onze charmante villa.Wij bieden appartementen te huur zeer comfortabel voor 2-6 personen, 35m ² tot 55m ² en alle voorzien van airconditioning. Ze hebben een eigen overdekt terras met barbecue en tuinmeubelen en accessoires. We hebben ook een beveiligde parkeerplaats in de woonplaats.Vakantie in Corse Du Sud ProprianoBezoek de badplaats Propriano, verankerd aan de Golf van Valinco op de zuidelijke oever. Ontdek de charmante jachthaven en de promenade, en kleine winkelstraten van de stad. U ontdekt er ook de vele zandstranden van Propriano, maar ook degenen die dicht langs de kust van de Golf, van Porto-Pollo Campomoro.Regio Propriano Recelle vele archeologische sites zoals Filitosa, maar ook die van Cucuruzzu dichterbij regio Sartenaise.Verschillende Genuese torens langs de kust en wandelpaden wachten op u aan de Corsicaanse maquis en zijn magische schuilplaatsen verkennen.


De stad Propriano is slechts een uur rijden van het centrum van Ajaccio, en op 20 minuten rijden van de Sartène. Beide luchthavens zijn ook binnen een uur rijden.

Location de vacances en Corse-du-Sud